ich-zapfe

Dryppbrett, Dryppskål med runde hull - 405 x 204 x 28 mm


Artikkelnummer NEW-99507

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 278.59
NOK 222.87 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Dryppbrett, Dryppskål med runde hull - 405 x 204 x 28 mm

Leter du etter en holdbar, solid og lett å rengjøre løsning for dine dreneringsbehov? Da er dryppbrettet i 304 rustfritt stål det perfekte valget! Måler L405*W204*H28mm, passer de fleste arbeidsflater og gir effektiv drenering med runde hull.

Egenskaper:

  • Størrelse: L405*B204*H28mm
  • Vekt: 1283 g
  • Materiale: 304 rustfritt stål
  • Overflatefinish: Polert
  • Runde hull for effektiv drenering

Dryppbrettet er perfekt for kjøkken, barer og restauranter. Bruk den som et dreneringsbrett for servise og glass eller som et generelt dryppebrett for alle typer væsker. Takket være den effektive dreneringen av de runde hullene holder ubehagelig lukt unna. En perfekt løsning for en ren og hygienisk arbeidsplass.

Bestill dryppbrettet laget av rustfritt stål av høy kvalitet nå og ikke lenger trenger å bekymre deg for irriterende væsker eller ubehagelig lukt. Gjør rengjøringen enklere og sørg for et hygienisk miljø på kjøkkenet, baren eller restauranten!

Bruken av høykvalitets 304 rustfritt stål sikrer ikke bare holdbarheten til dette dryppbrettet, men også problemfri rengjøring, noe som sparer tid og krefter. Den polerte overflaten gir den ikke bare en attraktiv glans, men beskytter også mot korrosjon og sikrer et feilfritt utseende som oppfyller de høye standardene til kjøkkenet ditt.

Med en vekt på 1283g er dryppbrettet lett å håndtere til tross for robustheten. Den perfekte størrelsen på L405*W204*H28mm sikrer en optimal passform på arbeidsflatene dine, enten det er på det profesjonelle kjøkkenet, baren eller hjemme.

De runde hullene i dryppbrettet er ikke bare et stilig designelement, men brukes også først og fremst for effektiv drenering. De lar væsker renne bort raskt, og holder arbeidsflaten tørr og fri for stygge sølepytter.

Allsidighet er en annen styrke ved dette dryppbrettet. Den egner seg ikke bare som et dreneringsbrett for servise og glass, men også som et pålitelig dryppbrett for ulike væsker. Enten det er på kjøkkenet, baren eller restauranten - dette dryppbrettet er et multifunksjonelt verktøy som tilbyr deg et bredt spekter av bruksmuligheter.

Bestill dette dryppbrettet nå og se hvordan det gjør arbeidsplassen din ren og effektiv. Invester i kvalitet og funksjonalitet for å unngå bryet med rengjøring samtidig som du sikrer et profesjonelt og hygienisk miljø.

Ved å kjøpe dette dryppbrettet investerer du ikke bare i et praktisk kjøkkentilbehør, men også i sikkerheten og rensligheten i arbeidsmiljøet ditt. Gjør irriterende væsker til en ting fra fortiden og se frem til en jevn arbeidsrutine på kjøkkenet, baren eller restauranten.

Vare-ID 99924819
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1300 g
Netto vekt 1283 g
dimensjoner 405×204×28mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.